Іноземці готові вкладати кошти в проекти видобувної галузі в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземці готові вкладати кошти в проекти видобувної галузі в Україні

Казна та Політика
296
Компанія з іноземними інвестиціями Avellana Gold зацікавлена ​​фінансувати проекти з видобутку корисних копалин в Україні.
Про це заявив генеральний директор компанії Брайан Севідж на зустрічі з профільними міністерствами. «За місяць до прийняття рішення про придбання активів в Україні я мав коротку розмову з Володимиром Гройсманом.
Прем’єр-міністр запевнив мене, що український уряд буде максимально сприяти іноземним інвесторам, – зазначив Брайан Севідж, генеральний директор Avellana Gold. – Державний підхід до залучення інвестицій за останній рік дійсно змінився, і я не шкодую про своє рішення фінансувати проекти видобувної галузі в Україні». Сьогодні компанія Avellana Gold займається реалізацією проекту з розвитку Мужіївського родовища поліметалів, що в Закарпатській області. Як було відзначено в ході зустрічі, завдяки іноземним інвестиціям тут планують розпочати масштабне виробництво на 500 робочих місць з перспективою на 20-40 років.
«Державі потрібні такі інвестиційні проекти, як розробка Мужіївського родовища. І ми готові вивчати докладніше цей проект і продовжувати діалог з компанією Avellana Gold», – повідомив Максим Нефьодов, заступник міністра з економічного розвитку і торгівлі України. Компанія Avellana Gold займається розвідкою і розробкою родовищ корисних копалин в Україні та сусідніх країнах на території Східної Європи. У 2016 році Avellana Gold придбала підприємства «Карпатська рудна компанія» і «Західна геологорозвідувальна компанія», що володіють спеціальними дозволами на видобуток і розвідку поліметалічних руд в Західній Україні (Мужіївське, Берегівське і Квасівське родовища).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас