ПриватБанк розширює перелік соціальних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк розширює перелік соціальних послуг

Фінтех і Картки
69
Державний ПриватБанк планує розширити співпрацю з урядом у наданні на базі Інтернет-банку Приват24 найпопулярніших соціальних послуг. Про це повідомив голова правління банку Олександр Шлапак під час презентації найсучасніших сервісів банку «Приват.Share»
ПриватБанк розширює перелік соціальних послуг
«ПриватБанк є одним із лідерів цифрового банкінгу, ми багато років поспіль надаємо послуги, аналогів яким немає в інших країнах, – наголосив Олександр Шлапак. – Ми зараз переконуємо уряд у тому, що державні банки можуть і повинні виступити агентами держави в наданні державних послуг, кредитуванні та в багатьох державних програмах».
За словами Олександра Шлапака, низку таких сервісів уже реалізовано, у тому числі комунальний кабінет, через який всі, хто користується Інтернет-банком або мобільним додатком Privat24, можуть оплачувати будь-які комунальні послуги, розрахувати попередній розмір пенсії або подати документи на оформлення субсидії. У майбутньому процес оформлення субсидій клієнтами ПриватБанку може бути повністю автоматизовано – від подачі заявки до нарахування субсидії.
«Щоб сервіс отримання субсидій було реалізовано, необхідні інформаційні мости між ПриватБанком, Міністерством соціальної політики та Пенсійним фондом, і наразі такі переговори ведуться, – зазначив Олександр Шлапак. – Упевнений, що обмін такою інформацією допоможе уряду надавати субсидії набагато швидше та якісніше».
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас