Латвійський суд залишив під конфіскацією 26 мільйонів Іванющенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Латвійський суд залишив під конфіскацією 26 мільйонів Іванющенка

Кримінал
213
Латвійський апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції щодо спеціальної конфіскації 26 млн доларів, що належать Юрію Іванющенку.
Про це у себе в facebook написав заступник генерального прокурора Євген Єнін.
За його даними, 7 березня латвійський апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції щодо спеціальної конфіскації 26 млн доларів США, що належать Іванющенку. Його адвокати не змогли довести законність зазначених коштів. Рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.
“До речі, українське слідство цього разу перебувало у постійному контакті з латвійськими компетентними структурами і сприяло конфіскації цих грошей в Латвії. Іванющенко остаточно втратив можливість повернути ці гроші, зате Україна має шанси побачити ці гроші, як тільки відповідний вердикт щодо Іванющенка в Україні набуде сили”, – написав Єнін.
Крім того, Енин заперечує інформацію про те, що Україна втратила 5,4 млрд доларів Іванющенко.
“Генпрокуратура буде вдячна всім, хто володіє і готовий поділитися докладною інформацією про міфічних 5,4 млрд доларів Іванющенко в іноземних юрисдикціях, нібито втрачених для нашої держави після недавнього скасування санкцій ЄС”, – написав він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас