Хто потрібен: Найбільш затребувані вакансії за місяць і рік (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто потрібен: Найбільш затребувані вакансії за місяць і рік (інфографіка)

Особисті фінанси
2799
Як показало опитування роботодавців, дві третини компаній за підсумками 2016 р. підвищили зарплати своїм співробітникам, повідомляють фахівці HeadHunter.
У більшості випадків розмір надбавки у гривні становив 10-15% і не компенсував втрати від інфляції в 2016 р. У кожної шостої компанії надбавку отримали тільки цінні фахівці.
Індексація з прив’язкою до поточного курсу долара відбулася не більше ніж в 5% компаній.
Аналітики HR-провайдера Smart Solutions відзначають зростання пропозицій роботи.
“За останні два місяці, з грудня по лютий, кількість вакансій збільшилася на 20%. Цей показник трохи вищий від даних річної давності — було 15%, — говорить директор Smart Solutions Тетяна Микитович. — Більшість роботодавців збільшили бюджети на рекрутмент в цьому році порівняно з 2016 р., плануючи розширення штату”.
Як і місяцями раніше, найвищою конкуренція була серед топ-менеджерів, юристів, держслужбовців, студентів і фахівців без досвіду, а також висококваліфікованих фахівців виробничих спеціальностей. Набагато важче відшукати претендентів на позиції менеджерів з продажів, менеджерів туристичних агентств, співробітників консалтингових компаній, працівників в автомобільному бізнесі і робочого персоналу.
Хто потрібен: Найбільш затребувані вакансії за місяць і рік (інфографіка)
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас