Мінюст визначився, як перевіряти декларації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінюст визначився, як перевіряти декларації

Казна та Політика
794
Міністерство юстиції розробило порядок проведення перевірок електронних декларацій і звертається до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) з проханням ухвалити його вже на засіданні у четвер.
Про це під час брифінгу заявив міністр юстиції України Павло Петренко.
“Ми розробили якісний проект документів, який сьогодні буде оприлюднений на сайті секретаріату Кабміну та Міністерства юстиції, і звертаємося до членів НАЗК, як незалежного органу, щоб вони уже в четвер прийняли цей порядок на своєму засіданні”, – заявив Петренко.
Він наголосив, що як міністр юстиції підтверджує невідкладну реєстрацію порядку проведення перевірок е-декларацій, “як тільки він надійде до Міністерства юстиції, якщо він (порядок – ред.) буде відповідати тому тексту, який розроблений даною робочою групою”.
Петренко зазначив, що у розробленому порядку проведення перевірок е-декларацій визначено, що максимальний термін проведення перевірки складає 90 днів.
Перевірки, як передбачається в напрацьованому проекті, починаються за рішенням НАЗК, які визначають уповноважених осіб, котрі повинні провести перевірки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас