7 банків-агентів ФГВФО планують підключитися до автоматизованої системи виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 банків-агентів ФГВФО планують підключитися до автоматизованої системи виплат

Фінтех і Картки
718
7 банків-агентів ФГВФО провели необхідні організаційно-технічні роботи для підключення та обміну даними за допомогою автоматизованої паспортної системи виплат.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду гарантування.
Фонд заявляє, що їх перелік буде оприлюднений після укладення наступного тижня (13-17 лютого) відповідних договорів з цими банками-агентами.
Фонд гарантування проведе генерацію логінів і паролів для доступу банку-агента до промислового процесингового центру.
До введення в промислову експлуатацію автоматизована система буде апробована в режимі виплат відшкодувань вкладникам окремих банків, які були віднесені до категорії неплатоспроможних в 2017 році.
Після цього поступово буде здійснюватися переведення на нову систему проведення виплат вкладникам всіх неплатоспроможних банків.
Як повідомлялося, автоматизована система виплат створена для того, щоб зробити зручним процес отримання гарантованої суми вкладниками неплатоспроможних банків.
Значно розширюється мережа пунктів виплат за рахунок того, що вкладник зможе вибрати для отримання коштів відділення не одного банку, до якого фонд направив реєстр, а вибирати серед усіх банків-агентів, підключених до системи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас