У Windows 10 стане простіше регулювати продуктивність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 стане простіше регулювати продуктивність

Технології&Авто
1188
Компанія Microsoft регулярно випускає нові збірки Windows 10 для учасників програми Windows Insider, тестуючи нові функції перед глобальним релізом.
В останній бета-версії Windows 10 (15014) користувачі помітили відразу кілька змін. По-перше, в Windows Store з’явиться вбудований магазин електронних книг за аналогією з iBooks і Google Play Books. Всі куплені книги будуть відкриватися для читання через браузер Edge. Але більш значущим нововведенням стала кардинальна переробка меню параметрів живлення. З оновленням користувачам стане простіше регулювати продуктивність комп’ютера.
Зараз в Windows 10 при натисканні на іконку батареї біля годинника ви побачите наступне меню:
У Windows 10 стане простіше регулювати продуктивність
В даному меню можна подивитися заряд батареї і очікуваний час роботи комп’ютера, змінювати значення яскравості (0%, 25%, 50%, 75% і 100%), а також включити режим економії енергії. Для розширених налаштувань необхідно перейти в параметри системи.
У Windows 10 (15014) меню параметрів живлення було повністю перероблено. У ньому з’явився слайдер, що дозволяє регулювати продуктивність комп’ютера і дозволяє швидко виставити потрібне значення для балансу між економією батареї і потужністю.
У Windows 10 стане простіше регулювати продуктивність
Коли ця функція стане доступна всім користувачам – невідомо. Відзначимо, раніше Microsoft заявила, що збирається зосередитися на збільшенні часу автономної роботи в майбутніх збірках Windows 10.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас