Укрсоцбанк впроваджує можливість електронного документообігу в рамках факторингового фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк впроваджує можливість електронного документообігу в рамках факторингового фінансування

Фінтех і Картки
92
Укрсоцбанк запроваджує нову послугу “Е-факторинг” для клієнтів, які вже користуються факторинговими послугами в банку чи планують їх замовити. Нова послуга значно спрощує надання факторингових сервісів компаніям, які використовують електронний документообіг.
Завдяки “Е-факторинг” клієнти можуть надавати в банк документи, потрібні для отримання факторингового фінансування, просто завантаживши їх у своєму профілі в системі інтернет-банкінгу та підписавши електронно-цифровим підписом (ЕЦП).
Усі документи з ЕЦП в даному випадку мають юридичну силу, а їх пересилання захищено додатковим шифруванням, що гарантує безпеку такого способу документообігу.
“Ми йдемо в ногу з часом та постійно реагуємо на запити та потреби наших клієнтів. Однією із тенденцій останніх років є перехід наших клієнтів на системи електронного документообігу у своїх компаніях, тому ми переглянули внутрішні процеси банку для того, щоб відповідати новим потребам наших клієнтів та зробити їхнє обслуговування у нас більш комфортним. Завдяки новій послузі “Е-факторинг” наші клієнти мають змогу швидко та безпечно надавати в банк необхідні документи, а також економити свій час та кошти”, – прокоментувала начальник управління факторингу та векселів Укрсоцбанку Наталія Тиховська.
Детальну інформацію про послугу “Е-факторинг” можна знайти за посиланням.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас