Великий український IT-аутсорсер придбав польського розробника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий український IT-аутсорсер придбав польського розробника

Фондовий ринок
1450
SoftServe, глобальна IT-компанія з українським корінням, оголосила про поглинання Coders Center – приватної технологічної компанії з головним офісом в Польщі.
Як говориться в прес-релізі, угода була завершена 17 січня, її фінансові умови не розголошуються.
Заснована в 2014 році Coders Center спеціалізується на системах управління контентом корпорацій (Enterprise Content Management Systems, ECMS) і платформах електронної комерції.
Компанія отримала статус золотого партнера Sitecore, налагодила партнерські відносини з Adobe та іншими лідерами галузі.
“Менеджмент компанії Coders Center зробив виняткову роботу, створюючи ефективний бізнес в сфері цифрового маркетингу і комерції для світового ринку корпорацій, – розповів Брайан Борак, chief operating officer, SoftServe. – Coders Center привнесе цінний досвід у впровадження систем управління контентом для корпорацій, і це поглинання підтримує стратегію SoftServe в посиленні нашої платформи і крос-вертикального галузевого досвіду”.
Серед клієнтів польської компанії Bossard Holding AG, General Electric Healthcare, International Personal Finance, Oriflame Sweden, Saint-Gobain і NES Global.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас