"В інтересах українців": Гройсман висловився про націоналізацію ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"В інтересах українців": Гройсман висловився про націоналізацію ПриватБанку

Кредит&Депозит
4281
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман назвав націоналізацію ПриватБанку вимушеним заходом, на яку пішов уряд в інтересах українців.
“Ми пішли на вимушений, але чесний крок по відношенню до українських громадян. Я не буду займатися політичними оцінками. Що для мене було важливо для мене, як для глави уряду? Одне – двадцять мільйонів осіб”, – сказав прем’єр.
Гройсман зазначив, що 20 мільйонів клієнтів банку потребували захисту з боку держави.
“Я керувався тим, щоб захистити цих людей. Що ми зробили? Ми прийняли рішення про перехід банку в державну власність, ми його докапіталізувати. Ми зараз призначили менеджмент. Я вважаю, що Олександр Шлапак, колишній міністр фінансів – високопрофесійний і відповідальний чоловік. Те тобто, сьогодні банк з точки зору управління знаходиться в абсолютно надійних руках, з надійним інтелектом і досвідом”, – додав глава Кабміну.
Гройсман підкреслив, що зараз ситуація стала нормальною і банк стабілізується.
“Закон гарантує сьогодні повністю повернення вкладів для фізичних осіб – вкладників банку. У керівництва банку тільки одне завдання – розвивати банк, зробити його більш успішним. І це мене повністю влаштовує”, – додав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас