Виручка Xiaomi в Індії перевищила $ 1 млрд в 2016 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виручка Xiaomi в Індії перевищила $ 1 млрд в 2016 р

Фондовий ринок
902
Річна виручка Xiaomi Corp. в Індії перевищила $ 1 млрд за все через два роки після продажу першого смартфона на цьому ринку, який демонструє найшвидші темпи зростання в світі.
Як говориться в повідомленні Xiaomi, поставки смартфонів в Індію підскочили в 2016 році майже на 150%, тільки в III кварталі компанія продала 2 млн пристроїв.
Компанія зосередилася на індійському ринку після того, як в Китаї, де вона колись займала перше місце, справи пішли гірше: в 2016 році Xiaomi опустилася на 4-у сходинку за обсягами продажів в КНР.
На тлі стагнації світового ринку смартфонів Індія приваблює все більше великих міжнародних виробників: китайські компанії активно вкладаються в рекламу, Apple має намір розширити свій бізнес, і Samsung Electronics змушена боротися за збереження лідируючої позиції.
Xiaomi збирає понад 75% продаваних в Індії смартфонів на підприємствах в цій же країні, користуючись перевагами державної програми “Make in India”.
Інша китайська компанія Oppo, в даний час є лідером китайського ринку смартфонів, планує інвестувати 1,5 млрд юанів ($ 217 млн) в власний промисловий парк в Індії за 2-3 роки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас