Кабмін надав ТОВ "Кавок Ейр" право на експорт послуг з авіаперевезень військових товарів до 1 серпня 2018 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін надав ТОВ "Кавок Ейр" право на експорт послуг з авіаперевезень військових товарів до 1 серпня 2018 р.

Фондовий ринок
361
Кабінет міністрів України надав авіакомпанії “Кавок Ейр” (CAVOK Air, Київ) право на експорт послуг з авіаперевезень військових товарів до 1 серпня 2018 року.
Згідно з постановою №1032 від 28 грудня, уряд надав терміном до 1 серпня 2018 року ТОВ “Кавок Ейр” повноваження на право здійснення експорту послуг з авіаперевезень товарів військового призначення.
У повідомленні, яке додається до даної постанови, відзначається, що дане рішення дозволить компанії надавати послуги з міжнародних авіаперевезень товарів військового призначення, розширить можливості українських суб’єктів господарювання у зовнішньоекономічній діяльності з іноземними суб’єктами, в тому числі з постачання товарів військового призначення в Україну, а також просуванню військової продукції українських виробників на міжнародні ринки.
Авіакомпанія CAVOK Air була створена в 2011 році, сертифікат експлуатанта отримала 26 квітня 2012 року.
Основні напрямки діяльності CAVOK Air: перевезення вантажів, спеціальні вантажоперевезення, вантажні чартерні перевезення, планування і забезпечення польотів.
Флот компанії складається з дев’яти літаків: одного Ан-74ТК-100 і восьми Ан-12.
Кінцевим бенефіціаром компанії є Валерій Бєдокуров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас