За регулярне подорожчання квитків голова «Укрзалізниці» буде отримувати премію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За регулярне подорожчання квитків голова «Укрзалізниці» буде отримувати премію

Фондовий ринок
1737
Головним показником ефективності роботи голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Бальчуна буде зростання доходів від реалізації продукції, і за кожен 1% перевищення чистого доходу «УЗ» в порівнянні з минулим роком він буде отримувати по 20% окладу як премію.
Така система закріплена в системі мотивації для забезпечення темпів зростання продуктивності праці.
Крім того, показником успішності роботи Бальчуна на посаді голови правління також буде підготовка і подача стратегії реструктуризації «Укрзалізниці», розвиток IT-сектору, і в залежності від етапу реалізації частина премії може становити від 5% до 90% окладу, а максимальна сума за кожен напрямок – 100% окладу.
Також зазначається, що виконання плану по найбільш пріоритетних напрямках буде преміюватися відсотком від зроблених завдань.
Нагадаємо, за контрактом щомісячний посадовий оклад (ПО) Войцеха Бальчуна складе 461,6 тис. гривень, також щоквартально він буде отримувати премію, максимальний розмір якої не повинен перевищувати 3 ПО (близько 1,4 млн гривень). Крім того, 1 раз на рік він може претендувати ще на одну премію (24 ПО, більше 11 млн гривень), а також матеріальну винагороду за ефективне управління майном (10 ПО; 4,6 млн гривень).
Також за контрактом йому належить автомобіль. Контракт з ним може бути розірваний як за його бажанням, так і в разі грубого порушення законодавства статуту ПАТ, також він може бути звільнений за невиконання основних показників затвердженого фінплану на 25% і більше з урахуванням коректувань.
Тому підвищення тарифів можна вважати одним з прямих чинників виконання керівництвом «УЗ» своїх KPI і поліпшення добробуту компанії.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас