Державіаслужба дозволила літати до Ізраїлю в обхід Тель-Авіва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба дозволила літати до Ізраїлю в обхід Тель-Авіва

Світ
954
Державна авіаційна служба України (Державіаслужба) в середу, 30 листопада, рекомендувала видати ряд призначень українським авіакомпаніям, – повідомила прес-служба відомства.
Так, Державіаслужба рекомендувала продовжити право перевезень в інші країни до 31 грудня 2017 року:
«Міжнародним авіалініям України» (МАУ) – права на регулярні міжнародні польоти з Києва до Киттили, з Харкова до Бергамо, зі Львова до Неаполя, Малаги і Лісабона, з Одеси в Кутаїсі, а також розширити частоти на маршрутах з Києва в Амстердам і Палангу;
Авіакомпанії «Дніпроавіа» – видано право на міжнародні регулярні польоти з Одеси до Єревану, з Києва до Братислави і Любляни, зі Львова до Відня, а також на польоти на внутрішніх маршрутах з Києва до Харкова та Львова.
В Державіаслужбі відзначили, що авіакомпанія Yanair просила дати їй право на міжнародні регулярні рейси зі Львова до Тель-Авіва, Тбілісі і Батумі, із Запоріжжя, Чернівців і Кривого Рогу в Тель-Авів, а також на внутрішні польоти з Києва до Львова, Запоріжжя, Харкова, Кривого Ріга та Чернівців.
За цими напрямками Державіаслужба зазначила існуючі обмеження – по сім рейсів на тиждень. Зараз всі сім частот маршруту Запоріжжя – Тель-Авів зайняті іншим перевізником, тому Yanair в праві на зазначений напрямок відмовлено. Водночас за іншими напрямами до Ізраїлю вирішено запит Yanair задовольнити.
Авіакомпанії «Браво» схвалений запит на регулярні польоти з Києва в Софію, з Харкова і Одеси в Киттилу, а також на чартери в Хургаду і Шарм-ель-Шейх з Херсона та Чернівців, з Києва і Харкова в Марібор.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас