Ant Financial убезпечить мобільні платежі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ant Financial убезпечить мобільні платежі

Фінтех і Картки
181
Глобальний лідер в сфері цифрової безпеки V-Key і технологічна компанія, яка надає онлайн і мобільні фінансові рішення, Ant Financial Services Group уклали угоду про співпрацю.
Відповідно до угоди, V-Key надасть Ant Financial програмне забезпечення V-OS, щоб забезпечити безпеку транзакцій на AliExpress – одній з платформ електронної комерції Alibaba Group. V-Key також забезпечить сервіс шифрування і безпечне середовище платежів, які Alipay обробляє на AliExpress. Компанія також займеться управлінням ризиків для кожної транзакції.
V-Key забезпечує надійний захист призначених для користувача даних для своїх партнерів без необхідності використання апаратних засобів захисту, які можуть виявитися менш безпечними. Мобільне рішення компанії працює як для iOS, так і для Android-пристроїв.
Раніше повідомлялося про те, що в Китаї зацікавилися мобільними грошима. Компанія Ant Financial купила частку в таїландському підприємстві, яке займається мобільними грошима. Розмір інвестицій не розголошується.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас