Найважливіші цифри і цитати вівторка, 1 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 1 листопада

636
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 1 листопада:
  • Фонд гарантування вимагає від власників неплатоспроможних банків 187 мільярдів – Гонтарева
Розенко назвав інструмент поповнення ПФ
“Коли в 2011 році підвищували пенсійний вік, я говорив про те, що наслідком такого кроку не стане збалансування Пенсійного фонду і підвищення пенсій. Такі моделі пенсійної реформи не є каталізатором зменшення дефіциту Пенсійного фонду, – цитує Розенка прес-служба. – Наші проблеми істотно відрізняються від проблем пенсійної системи інших країн. Тому для нас стандартні рекомендації МВФ, за рахунок яких у всіх країнах підвищують пенсійний вік, не зовсім актуальні. В Україні з 18 млн працюючих громадян пенсійні внески сплачують тільки 11 млн. Значна частина тих, хто платить внески, роблять це з мінімальної зарплати, отримуючи залишок коштів “в конвертах”.
Акціонери і менеджмент “Михайлівського” повинні перебувати за гратами, – Гонтарева
“Банк Михайлівський” – це чистої води шахрайство. Тому акціонери і менеджмент цього банку повинні перебувати за гратами навіть не за доведення банку до банкрутства, а виключно за вчинення шахрайських операцій. Шахрайство, бандитизм”, – сказала Гонтарева.
В Україні хочуть запровадити е-декларації для всіх громадян
“Впровадження в майбутньому нульових декларацій для всіх громадян України є важливою частиною реформи”, – повідомив голова Національної ради реформ Дмитро Шимків.
Експерт назвав три головних плюси від підвищення “мінімалки” в Україні
“Тепер, коли зарплата в приватному секторі буде підвищена до 3200 грн, відрахування будуть йти не від 1200 грн, а від нової суми. Завдяки цьому Україна отримає більше відрахувань до пенсійного, соціального та інших фондів, а також бюджету”, – зазначив експерт інформаційно-аналітичного центру Forex Club в Україні Андрій Шевчишин.
Южаніна розповіла, чи буде підвищення ЄСВ в Україні
“Хочу попросити всіх не піднімати питання про повернення до старих ставок ЄСВ в 41%. Протягом 2016 року ми жодного разу навіть не розглядали таку можливість, адже це спричинить реакцію бізнесу і зарплати знову підуть в тінь. Вперше, в 2017 році, ми можемо очікувати розширення бази оподаткування”, – заявила Южаніна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас