MasterCard відкрила свої API для розробників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MasterCard відкрила свої API для розробників

Фінтех і Картки
736
Компанія MasterCard відкрила розробникам доступ до свого інтерфейсу прикладного програмування (API) для платіжних продуктів і даних, сервісів безпеки і нових експериментальних сфер, таких як віртуальна реальність.
Розробники тепер мають доступ до більш ніж 25 API, включаючи Masterpass і Mastercard Digital Enablement Services, у більш доступному форматі. З допомогою API платіжного сервісу розробники отримають доступ до послуг передачі даних і засобів забезпечення безпеки, включаючи скоринг шахрайства.
Компанія заявила, що нова платформа була перероблена і знову запущена для розробників, щоб зробити інтеграцію API простішою. На платформі також з’явилася нова підкатегорія, яка дозволяє партнерам тестувати нові технології та програми.
Серед нових технологій від MasterCard можна протестувати Mastercard Blockchain, яка покликана сприяти новим цифровим комерційним можливостям на основі розподіленої бухгалтерської книги. Блокчейн-продукт планується використовувати у фінансовій торгівлі, ланцюжку поставок, B2B-платежі, P2P-платежі та P2M платежах.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас