PayU і постачальник платіжних послуг Computop оголосили про своє партнерство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayU і постачальник платіжних послуг Computop оголосили про своє партнерство

Фінтех і Картки
169
Система інтернет-еквайрингу PayU і постачальник платіжних послуг Computop оголосили про укладення партнерства, яке забезпечить ритейлерів платіжними рішеннями на швидкозростаючих ринках по всьому світу.
Партнерство допоможе ритейлерам розширити свій онлайн- і мобільний бізнес у багатьох регіонах, включаючи Індію, Латинську Америку, Центральну і Східну Європу, Росію та Африку.
Рішення, на основі якого працює система PayU, буде інтегровано в Computop Paygate, що дозволяє клієнтам останнього використовувати сервіс для оплати в нових країнах. Особливо корисно для роздрібної торгівлі є те, що їм потрібно тільки один раз підключитися до Computop Paygate, щоб отримати доступ до ринків PayU. Система не вимагає окремих інтеграцій для ведення бізнесу в Інтернеті на цих ринках.
PayU є інтернет-провайдером платіжних послуг з присутністю в 16 країнах по всьому світу. Компанія пропонує понад 250 варіантів оплати, що мають стосунок до цих ринків, у тому числі кредитні картки, банківські перекази, грошові виплати та електронні гаманці. Потенційна клієнтська база провайдера налічує майже 2,3 мільярда людей.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас