Смартфоном з Bluetooth можна буде розплачуватися в магазині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфоном з Bluetooth можна буде розплачуватися в магазині

Фінтех і Картки
628
Мобільні платежі через Bluetooth збираються запустити в Данії. Будь-який житель країни, у якого є смартфон, зможе скористатися цією послугою. Всі роботи, пов’язані із запуском мобільних платежів, виконуватиме компанія розробник нового сервісу та місцевий оператор POS-терміналів.
Починаючи з 2017 року на десятки тисяч POS-терміналів будуть встановлені оновлення розробки Spire Payments. Після цього пристрою зможуть обробляти Bluetooth-платежі.
Створенням сумісних з Bluetooth мобільних гаманців займаються банки. Восени вони планують випустити кілька програм, куди можна буде завантажувати дебетові картки.
Покупцям потрібно буде завантажити на телефон такий гаманець і прив’язати до нього національну дебетову карту Dankort. Перебуваючи в магазині, покупцеві достатньо просто доторкнутися до платіжного терміналу телефоном і ввести PIN-код, щоб оплатити свій товар.
Bluetooth можна використовувати не тільки для передачі платіжних даних продавцю, але і для отримання інформації – наприклад, купонів на наступні покупки.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас