Британський режисер представив перший художній фільм, повністю знятий дронами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський режисер представив перший художній фільм, повністю знятий дронами

Технології&Авто
854
У Лондоні покажуть ігрову стрічку, яка була знята автономними, попередньо запрограмованими безпілотними літальними апаратами.
Режисер Лайам Янг на початку жовтня представить на Лондонському фестивалі перший ігровий фільм, який був повністю знятий дронами – без участі людини-оператора. Фільм розповідає про історію любові в поліцейській державі майбутнього, де самі дрони відіграють важливу роль, пише Engadget.
Молодий сценарист-фантаст Тім Моен представив історію, яка показує “дрон як культурний об’єкт” і в кінцевому рахунку породжує нові міські субкультури.
“Очима безпілотників ми бачимо двох підлітків, які утримуються поліцією в муніципальних висотках в Лондоні. Мережа дронів спостерігає за муніципальним житлом, подібно до літаючої зграї камер, і ця автономна структура утримує наших героїв порізно. Ми спостерігаємо, як вони передають один одному записки з допомогою власних дронів. У цьому місті майбутнього безпілотники – це і агенти державного нагляду, і водночас засоби, з допомогою яких двоє підлітків закохуються”, – йдеться в анотації до фільму.
Для технічних аспектів зйомок стрічки Янг спільно з бельгійською лабораторією Lab Vision розробив “групу дронів з камерами, кожен зі своїм власним набором кінематографічних правил поведінки”.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас