В iPhone 7 знайшли ще одну проблему – розмовний динамік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В iPhone 7 знайшли ще одну проблему – розмовний динамік

Світ
1632
Користувачі, які освоюють нові смартфони Apple, виявили в “сімці” чергову проблему – цього разу вона пов’язана з розмовним динаміком.
Про це пише iworm.com.ua.
Нагадаємо, раніше деякі власники iPhone 7 і 7 Plus скаржилися на дивне шипіння, яке їх смартфони видавали при високому навантаженні.
Проблема навіть отримала власну назву – “Hissgate”, і її існування неофіційно підтвердила Apple, зобов’язавши співробітників сервісних центрів міняти “шиплячі” смартфони на нові.
Наступною неприємністю, виявленою в iPhone 7, стала некоректна робота зі смартфоном нових штатних навушників EarPods, а точніше, пульта управління, який в деяких випадках відмовлявся управляти відтворенням звуку. На цю проблему Apple поки ніяк не відреагувала.
В останні ж дні в мережі з’являються скарги користувачів на дивну роботу розмовного динаміка в “сімці”.
За їх словами, співрозмовника при телефонній розмові чутно не те щоб погано, але наче з банки або якоїсь іншої закритої ємності. Жити з цим можна, але для iPhone, що завжди славився відмінною якістю передачі звуку при розмові, така поведінка динаміка дійсно є проблемою.
На повідомлення про дивні звуки в розмовному динаміці Apple поки теж не реагує, а тому покупцям iPhone 7 і 7 Plus можна порекомендувати при покупці перевірити звук під час телефонної розмови.
Нагадаємо, 8 вересня Apple представила нову лінійку смартфонів iPhone сьомої серії, а також ряд інших технологічних розробок та програмного забезпечення.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас