Фіскальна служба зібрала 854 млн гривень на розвиток інфраструктури в 4 областях і Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскальна служба зібрала 854 млн гривень на розвиток інфраструктури в 4 областях і Києві

Казна та Політика
301
Державна фіскальна служба зібрала 854 млн гривень на розвиток інфраструктури в Чернівецькій, Одеській, Львівській і Волинській областях і Києві в січні-серпні поточного року.
Про це йдеться в повідомленні ДФС з посиланням на голову служби Романа Насірова.
“Митниці Волинської, Одеської, Чернівецької, Львівської областей та міста Києва, які беруть участь в “дорожньому експерименті”, за вісім місяців 2016 направили на реконструкцію і ремонт доріг 854 млн гривень”, – повідомив Насіров.
Він нагадав, що з вересня в Україні реалізується експеримент, спрямований на розвиток інфраструктури зазначених регіонів – 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів направляється до спеціальних фондів відповідних регіональних бюджетів.
“Найбільшу ефективність в цьому році продемонстрували Київська міська, Львівська та Чернівецька митниці – за січень-серпень на ремонт доріг було направлено відповідно 313 млн гривень, 283 млн гривень і 158 млн гривень”, – зазначив голова ДФС.
Всього з початку експерименту в спеціальні фонди на поточний ремонт автомобільних доріг спрямовано 1,4 млрд гривень.
Як повідомлялося раніше, Державна фіскальна служба зібрала 352,4 млрд гривень податків до зведеного бюджету за січень-липень поточного року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас