EVO відкриє майданчик з продажу майна на базі ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EVO відкриє майданчик з продажу майна на базі ProZorro

Фондовий ринок
477
Група компаній EVO планує у вересні запустити на базі ProZorro в рамках нової системи аукціонів “ProZorro. Продажі” пілотний проект майданчика, за допомогою якого спочатку буде продаватися майно, що належить Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), повідомив CEO групи компаній Микола Палієнко.
“На базі ProZorro готується запуск майданчика, за допомогою якого буде продаватися майно Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Пілотний проект буде запущений у вересні”, – сказав він в інтерв’ю.
М.Палієнко додав, що в майбутньому проект буде корисним для всіх компаній, які мають намір продавати своє майно, зокрема, для комерційних банків.
“Ми маємо намір почати співробітництво з Фондом держмайна і використання цього проекту для всіх компаній, які що-небудь продають. Думаю, цей проект буде цікавим і для комерційних банків, оскільки у них також існує проблема з продажем майна”, – додав він.
Основний бізнес EVO – маркетплейси. Проекти групи працюють на ринках таких країн, як Україна, Білорусь, Росія, Казахстан.
У травні 2016 року електронний майданчик Prom.ua було реорганізовано в групу компаній EVO.
Група реалізує B2C, B2B, B2G і C2C проекти в інтернеті. Так, в рамках EVO розвиваються такі проекти: prom.ua, satu.kz, tiu.ru, deal.by, bigl.ua, zakupki.prom.ua, kabanchik.ua, crafta.ua.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас