Маріупольський меткомбінат ім. Ілліча модернізує виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маріупольський меткомбінат ім. Ілліча модернізує виробництво

Фондовий ринок
542
Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча, який входить до структури найбільшого гірничо-металургійного холдингу “Метінвест”, в 2017 році інвестує 120 млн грн в модернізацію листопрокатного цеху (ЛПЦ) “1700”.
Про це повідомила прес-служба керуючої компанії “Метінвесту” – “Систем Кепітал Менеджмент”.
“В рамках масштабного проекту з оновлення прокатних потужностей в ЛПЦ-1700 буде встановлено нове обладнання для змотування гарячекатаних рулонів масою до 27 тонн. Паралельно буде виконано капітальний ремонт нагрівальної печі №1. Загальні інвестиції на найближчий рік складуть близько 120 млн грн”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з повідомленням, стан “1700” ММК ім. Ілліча може прокатувати смуги масою до 17 тонн. Однак максимальну вагу рулону обмежують існуючі потужності агрегатів для змотування смуг металопрокату – до 9,5 тонни, що не дозволяє задовольняти потреби клієнтів у важкому і більш якісному продукті.
Також повідомляється, що 8 вересня меткомбінат уклав контракт з Новокраматорським машинобудівним заводом (НКМЗ) на постачання більш потужного устаткування для змотування смуг гарячекатаного металопрокату.
Проект передбачає виготовлення і встановлення комплексу обладнання машини для змотування гарячекатаного смугового прокату загальною вартістю 80 млн грн. Отримання першого великовагового рулону заплановано на кінець 2017 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас