Дорогу бізнесу: TransferWise запустить грошові перекази для компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорогу бізнесу: TransferWise запустить грошові перекази для компаній

Фінтех і Картки
270
Британський сервіс з переказу грошей TransferWise вирішив не обмежуватися споживчими платежами і має намір запустити платформу для бізнес-клієнтів.
Сервіс не стягуватиме плату за приєднання до сервісу або щомісячні внески. TransferWise для бізнесу – це простий і швидкий сервіс для міжнародних грошових переказів.
За допомогою нової платформи вже перевели понад 1 млрд фунтів стерлінгів поки вона перебувала в стадії розробки. У TransferWise впевнені, що легко зможуть завоювати значну частку на ринку платежів, адже близько половини компаній малого і середнього бізнесу відправляють або отримують міжнародні грошові перекази щонайменше раз на півроку. І багато хто з них навіть не знають, яку комісію їх банки стягують за дані послуги.
«Те, що роблять банки – просто нечесно і ми хочемо змінити такий порядок речей. І ми раді, що можемо надати малому і середньому бізнесу більш справедливу, недорогу і швидку альтернативу міжнародними грошовими переказами », додав Нілан Пейріс, віце-президент TransferWise.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас