Хто очолить ринок стартапів-2017: названо країну-лідера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто очолить ринок стартапів-2017: названо країну-лідера

Фінтех і Картки
1011
Очікується, що в 2017 році Китай стане лідером ринку стартапів у платіжній сфері, а Японія буде лідирувати в цілому секторі фінтех.
Такі результати дослідження Top Markets Financial Report Technology 2016, опубліковані Управлінням з міжнародної торгівлі (ITA) Департаменту торгівлі США. Серед найбільш інноваційних фінтех-компаній організація називає Coinbase, Adyen, FangDD, Klarna і Qufenqui, повідомляє econotimes.com.reports.
На даному етапі в платіжній екосистемі домінують банки, однак фінтех-стартапи продовжують нарощувати свою частку на ринку платежів.
Розвиток фінансових технологій в основному відбувається за рахунок мілленіалів. Саме покоління 2000-х, молоді мешканці міст – клієнти з більш високим рівнем доходу раніше від усіх освоюють нововведення у сфері фінтех.
Більше того, в Top Markets Financial Report Technology 2016 вважають, що електронні платежі знижують рівень корупції, підвищують відповідальність, швидше реагують на природні катастрофи, розширюють споживчий ринок і доступ до банківських сервісів, покращують макроекономічну ефективність і сприяють підприємницькій діяльності.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас