У Києві запровадять єдиний квиток на електричку, трамвай і автобус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запровадять єдиний квиток на електричку, трамвай і автобус

Особисті фінанси
777
У Києві запроваджують єдиний разовий квиток, яким можна буде скористатися в міській електричці й деяких трамваях і автобусах.
Придбати такий єдиний разовий квиток пасажир зможе в касі швидкісного трамвая або електрички і скористатися ним для проходу через турнікет з валідаторами для проїзду в міській електричці й трамваях № 4, 5, а також автобусах № 59, 60, 61, які теж обладнані спеціальними електронними валідаторами для зчитування інформації. Цей квиток надруковано на термопапері, де під час оплати за проїзд здійснюється подвійна валідація, і має систему захисту “свій – чужий”, що унеможливлює повторне використання. Пасажири, які щодня користуються міською електричкою, можуть придбати місячні проїзні квитки, розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.
Єдиний разовий квиток вартістю 6 грн дасть можливість заощадити на проїзді, адже вартість проїзду в електричці становить 4 грн, а в трамваї і автобусі – по 3 грн, що перевищує вартість єдиного квитка. Впровадження такого квитка заплановано на кінець серпня – початок вересня 2016 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас