Поточні показники діяльності KSG BANK дозволяють в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед вкладниками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поточні показники діяльності KSG BANK дозволяють в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед вкладниками

Кредит&Депозит
188
Станом на 01.06.2016 року KSG BANK продемонстрував достатній рівень власного капіталу та поточної ліквідності, що дозволяє Банку своєчасно та в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед вкладниками. Миттєва ліквідність Банку (Н4) становить70,69% при нормативі 20%; поточна ліквідність (Н5) – 75,23% при нормативі 40%; короткострокова ліквідність (Н6) – 208,75% при нормативі 60%; капітал Банку становить 153 млн грн при встановленому на 17.06.2016 НБУ нормативі 120 млн грн.
За результатами останньої планової перевірки Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, звітність надана KSG BANK до Фонду є достовірною та відповідає вимогам Інструкції, що вказано в «Довідці про результати планової інспекційної перевірки ПАТ «КСГ БАНК» щодо достовірності наданої Фонду звітності». Крім того, Фонд підтвердив повне дотримання Банком платіжних зобов’язань перед установою та своєчасне внесення регулярного збору до Фонду.
Також, за підсумками першого кварталу 2016 року, KSG BANK зайняв 10-ту позицію серед 58-ми банків України в «Рейтингу надійності банківських депозитів», згідно дослідження, проведеного рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг».
Довідка про банк:
ПАТ «КСГ БАНК» працює на ринку України з 1993 р. Банк є універсальною фінансовою установою, що надає послуги як юридичним, так і фізичним особам (розрахунково-касове обслуговування, здійснення валютних операції, оренда індивідуальних сейфів). Також, Банк пропонує депозитні програми та кредитування. Стратегічним пріоритетом Банку є підтримка малого та середнього бізнесу, підприємців.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас