Віртуальна валюта виходить на новий рівень у Канаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віртуальна валюта виходить на новий рівень у Канаді

Фінтех і Картки
568
Канадці зможуть використовувати віртуальну валюту MintChip, для відправки та отримання грошей через мобільний додаток P2P, а також для оплати покупок в магазинах, що беруть участь в цій програмі.
«Користувачам необхідно буде лише завантажити додаток MintChip з Google Play або App Store і підключити до нього свою картку», – стверджують в компанії NanoPay, яка придбала MintChip в січні 2016 р.
«У магазинах на касах є своя версія платіжного додатка. Споживачі використовують штрих-код у додатку, щоб майже миттєво здійснити платіж. Магазини, у свою чергу, отримують підтвердження платежу через свій додаток», пояснюють в NanoPay.
До того ж NanoPay заохочує використання MintChip споживачами: «До 5 вересня можна буде використовувати MintChip, щоб оплатити товари і послуги в закладах району Liberty Village в Торонто. Кожен споживач отримає знижку в 20% на платежі, здійснені з MintChip, які перевищують $50. Також, оплачуючи новою віртуальною валютою, споживачі автоматично братимуть участь у конкурсах».
«Запускаючи MintChip в Канаді, ми демонструємо, що перспектива заміни традиційної готівки віртуальною – цілком реальна», – стверджує CEO і засновник NanoPay Лоренс Кук.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас