Найбільший американський банк запускає мобільні платежі на заправках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший американський банк запускає мобільні платежі на заправках

Фінтех і Картки
266
JPMorgan Chase анонсував багаторічну угоду з Shell, завдяки якій клієнти зможуть оплачувати покупку бензину через мобільні телефони.
Мережа заправок Shell Oil Co. буде приймати мобільні платежі Chase Pay, що стане першим кроком JPMorgan Chase & Co. на шляху до впровадження сервісу цифрових платежів, який клієнти зможуть використовувати, роблячи покупки онлайн або безпосередньо в магазинах.
Клієнти зможуть оплатити бензин за допомогою Chase Pay спочатку через мобільний додаток Shell, а згодом і безпосередньо через додаток Chase Pay. Про це повідомила Дженніфер Робертс, яка керує стратегічними об’єднаннями і системою програм лояльності в Chase.
Для Chase співпрацю з мережею Shell, яка обслуговує понад 20 мільйонів клієнтів в день, стане великим проривом і допоможе банку стати рівним конкурентом для Alphabet Inc.‘s, Google, Apple Inc. і Samsung Electronics Co. на ринку мобільних платежів. Раніше в цьому році, Chase уклав угоду з найбільшою мережею кав’ярень в світі Starbucks Corp., яка буде приймати платежі Chase Pay в більш ніж семи тисячах кав’ярень в США.
JPMorgan Chase націлений на розвиток системи мобільних платежів, поступово розширюючи і виходячи зі звичного для банку сфери кредитування бізнесу. Надаючи можливість покупцям оплачувати покупки за допомогою мобільних телефонів – при цьому заохочуючи їх персоналізованими купонами на знижку і бонусами – Chase зможе стати гідним конкурентом Android Pay, Apple Pay і Samsung Pay і вдосконалює програму лояльності.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас