НКЦПФР має намір ввести електронний документообіг до 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР має намір ввести електронний документообіг до 2017

Фондовий ринок
252
Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку має намір запровадити систему електронного документообігу до кінця поточного року.
Про це йдеться в повідомленні регулятора.
Комісія має намір до кінця поточного року перейти на формат електронної взаємодії як між департаментами регулятора, так і з суб’єктами ринку, щоб знизити витрати, пов’язані з паперовим документообігом, мінімізувати вплив людського фактору і прискорити комунікації.
27 травня 2016 року відбулося розкриття попередніх пропозицій конкурсних торгів з участю самих учасників торгів або їхніх уповноважених представників.
Так, учасники подали попередні пропозиції з зазначенням технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі, умови поставки, підтвердження професійної і технічної компетентності і т. п., без вказівки ціни пропозиції.
В рамках першого етапу члени комітету з конкурсних торгів розглянули попередні пропозиції кандидатів, які надіслали свої пакети документів до комісії.
Зокрема, пропозиції були отримані від восьми компаній: ТОВ “Елеганс Україна”, ЗАТ “Центр комп’ютерних технологій “Інфоплюс”, ТОВ “Глобал Софтвеар Асистанс”, ТОВ “Підприємство “ФОСС-Он-Лайн”, ТОВ “Новатум”, ТОВ “АМ Інтегратор Груп”, ТОВНТК Консалтинг” і ТОВ “Інформаційні технології”.
Найближчим часом комітет з конкурсних торгів вивчить отримані документи з урахуванням наданих пропозицій.
В рамках другого етапу учасники конкурсу повинні будуть надати цінові пропозиції. Другий етап конкурсу планується розпочати і завершити у червні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас