Банк Михайлівський ввів обмеження на зняття готівки з карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Михайлівський ввів обмеження на зняття готівки з карток

Фінтех і Картки
2622
Банк “Михайлівський” (Київ) встановив обмеження на зняття готівки з банківської картки, повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в колл-центрі банку в понеділок.
За повідомленням, обмеження на банківську картку Visa встановлено у розмірі 5 тис. грн на добу, MasterCard – 1 тис. грн на добу.
Як пояснив оператор колл-центру, обмеження введені у зв’язку установкою нового програмного забезпечення. При цьому термін закінчення дії обмежень поки не відомий.
Тим часом редактор телепрограми “Гроші” Олександр Дубинський на своїй сторінці в Facebook стверджує, що правління Національного банку України (НБУ) в понеділок прийняло рішення про визнання банку “Михайлівський” неплатоспроможним.
Агентству поки не вдалося отримати коментарі прес-служби фінустанови.
НБУ від коментарів також утримався.
Як повідомлялося, 19 травня глава правління банку “Михайлівський” Ігор Дорошенко покинув свою посаду. В. о. з 20 травня призначений його заступник Денис Панфілов.
Згідно з повідомленням Платинум Банку (Київ) в понеділок, І.Дорошенко призначений головним виконавчим директором холдингу PT Platinum Public Ltd. (Кіпр), якій належить 100% акцій фінустанови.
Як повідомлялося, Нацбанк минулого тижня 20 травня визнав неплатоспроможним Фідобанк (Київ) через проблеми з ліквідністю.
За кілька днів до цього Фідобанк заявив про “тимчасові труднощі зі своєчасним виконанням операцій клієнтів через проблеми з ліквідністю”, а також пояснив проблеми з платежами різким одномоментним відтоком коштів з рахунків клієнтів за добу на тлі, в тому числі, інформаційного тиску на клієнтів.
Банк “Михайлівський” зареєстрований 14 червня 2013 року.
Єдиним його акціонером є компанія “Екосіпан”, основний учасник якої – Віктор Поліщук.
Згідно з даними Нацбанку України, 1 квітня 2016 року банк “Михайлівський” по розміру загальних активів (2,954 млрд грн) займав 71-е місце в групі українських недержавних банків з 109 діючих в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас