ФінТех Подкаст 102. Олег Малкін (WideUp): Фінтех в Україні ще не встиг зародитися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 102. Олег Малкін (WideUp): Фінтех в Україні ще не встиг зародитися

Фінтех і Картки
841
У новому випуску подкастів Юлія Бондар і генеральний директор платіжного проекту WideUp Олег Малкін підняли кілька питань: чому Фінтех в Україні практично не розвивається, чому немає синергії між банками та фінансовими технологіями та що стоїть на шляху розвитку фінансових технологій, які в змозі відновити інвестиційну картину країни і, можливо, створити свою, українську силіконову долину.
Не можна говорити про те, що Фінтех в Україні мертвий, тому що фінтех в нашій країні ще не встиг зародитися, вважає Олег Малкін.
“Я завжди кажу жартома: повноцінного народження фінтеху в Україні ще не відбулося. Ситуація, звичайно, парадоксальна: ми стали номер один по IT-аутсорсингу в Європі, Україна генерує колосальну кількість людино/годин і продуктів, але при цьому ми нічого не робимо для себе”, – розповів у випуску гість.
Олег Малкін зазначив, що Фінтех за своєю суттю є великим проектом, але для того, щоб він розвивався потрібно прибрати драконівські аеропортові збори, полагодити дороги (відновити логістику), прибрати податки для тих, хто вкладає в Фінтех – рівнозначно тому, як на Заході для тих, хто вкладає в благодійність.
Хронометраж – 44:27
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас