Apple і SAP оголосили про співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple і SAP оголосили про співпрацю

Фондовий ринок
531
Американська Apple і німецька SAP уклали партнерську угоду, повідомляється в спільному прес-релізі компаній.
Вони будуть спільно допомагати розробникам в створенні додатків для iPhone і iPad з використанням баз даних і аналітики компанії SAP, яка є провідним світовим виробником програмного забезпечення (ПО) для управління підприємствами.
“Це партнерство повністю змінить підхід до використання iPhone і iPad в корпоративних завданнях, де інновації та безпеку iOS об’єднуються з глибокими знаннями SAP в області корпоративного ПО, – сказав глава Apple Тім Кук. – Маючи лідерство у створенні корпоративних додатків … SAP – ідеальний партнер, який дозволить нам дійсно змінити те, як компанії по всьому світу задіють iPhone і iPad “.
“Завдяки новим інструментам розробки iOS (SDK) ми забезпечуємо більш ніж 2,5 млн розробників SAP можливістю створювати нативні додатки, які використовують всі переваги хмарної платформи SAP HANA і задіють неймовірні можливості пристроїв iOS”, – заявив він.
“Ми пишаємося цим унікальним новим партнерством між Apple і SAP, – сказав глава компанії SAP Білл Макдермотт. – Надаючи людям зручні інтуїтивні можливості для ведення бізнесу, ми відкриваємо для них нові знання і можливості для роботи. Об’єднавши потужні засоби хмарної платформи SAP HANA і SAP S / 4HANA з можливостями iOS, передової і найбезпечнішої мобільної платформи для корпоративних завдань, ми допоможемо надавати актуальні дані в будь-якій точці, де зручно працювати людям. Apple і SAP володіють загальною місією: формувати майбутнє, відкривати нові способи роботи і покращувати життя людей “ .
Компанії планують створити новий комплект розробника додатків SAP HANA Cloud Platform для iOS, який надасть компаніям, дизайнерам і розробникам інструменти для швидкого і ефективного створення власних iOS додатків для iPhone і iPad, використовуючи SAP HANA Cloud Platform, відкриту платформу SAP в форматі сервісу. Такі додатки забезпечать доступ до найважливіших даних і бізнес-процесів в SAP S/4HANA і зможуть задіяти всі функції iPhone і iPad, такі як Touch ID, служби геолокації і повідомлення.
Нова мова проектування SAP Fiori для iOS піднімає призначений для користувача інтерфейс SAP Fiori на новий рівень: тепер в корпоративному середовищі будуть доступні функції iOS, створені для всіх категорій користувачів. Це дозволить в повній мірі задовольнити потреби користувачів в корпоративному секторі, а розробникам – створювати абсолютно нові додатки.
В рамках партнерства SAP створить iOS додатки для найважливіших ділових завдань. Ці додатки для iPhone і iPad будуть написані на Swift – сучасній, безпечній і інтерактивній мові програмування Apple. Вони запропонують вже знайомий по SAP Fiori призначений для користувача досвід на мові дизайну iOS, йдеться в повідомленні компаній.
З додатками і сервісами SAP працює близько 310 тис. компаній і організацій державного сектору. За даними німецького розробника, 76% всіх бізнес-транзакцій в світі проходять через систему SAP.
В кінці квітня Apple повідомляла, що в другому кварталі 2016 фінансового року, що завершився 26 березня, зафіксувала зниження продажів iPhone вперше з моменту запуску смартфонів в 2007 році і перше скорочення виручки з 2003 року. В ході телеконференції з аналітиками Т.Кук оголосив про готовність компанії до великих придбань активів для вирішення проблеми зростання фінансових показників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас