Українським авіакомпаніям дозволили літати за новими маршрутами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українським авіакомпаніям дозволили літати за новими маршрутами

Фондовий ринок
686
Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 28 квітня рекомендувала голові служби видати ряд призначень українським авіакомпаніям.
Компаніям “Урга” та “Ейр Таурус” рекомендовано пролонгувати права експлуатації повітряних ліній для перевезень в інших країнах.
Крім того, компанії “Дарт” рекомендовано видати призначення для виконання регулярних рейсів Київ-Тірана і чартерів до Тирани з Києва, Львова, Одеси, Харкова, в Тіват з Києва і Харкова, в Бургас зі Львова та Харкова.
Компанії “Мотор Січ” планується видати призначення на регулярні польоти з Києва в Одесу і Львів, а також зі Львова до Ужгорода, а компанія “Браво” отримає призначення на “регулярку” з Києва в Батумі, Подгорицу, Бургас, Пафос, Араксос, Луку , Тирани і Іракліон, з Харкова і Львова в Бургас.
Найбільший український авіаперевізник – “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) отримає призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Аліканте, Венецію, Мілан і Познань і з Харкова в Батумі, а також збільшить частоти на маршрутах Львів-Мадрид і Київ-Мінськ з одного до двох і з 12 до 21 рейсу відповідно.
“Дніпроавіа” рекомендовано видати призначення на “регулярку” з Дніпропетровська до Єревану і Кутаїсі і з Одеси в Бургас, а компанія Yanair отримає дозволи виконувати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Батумі.
Крім того, авіаперевізники знову просили розглянути питання видачі їм призначень на польоти в Іран: МАУ – в Шираз три рази в тиждень, UM Air – в Тебріз з тією ж частотою. Комісія не набрала голосів за те, щоб видати авіаперевізникам ці призначення.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас