Volvo планує продати до 2025 року 1 млн електрифікованих авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo планує продати до 2025 року 1 млн електрифікованих авто

Технології&Авто
350
Компанія Volvo оголосила про амбітну мету, яку поставила перед собою на найближче десятиліття. До 2025 року компанія планує продати 1 млн електрифікованих транспортних засобів. Термін «електрифіковані транспортні засоби» охоплює гібридні, що підключаються гібридні і електричні автомобілі.
Volvo планує досягти цієї мети, пропонуючи «принаймні, дві гібридні версії кожної моделі в своєму асортименті». Крім того, компанія планує почати в 2019 році випуск свого першого повністю електричного автомобіля.
«Це обдумана амбітна мета, – заявив президент і виконавчий директор Volvo Cars Хакан Самуельсон (Håkan Samuelsson) – Буде непросто, але Volvo хоче бути на передньому краї цього переходу до електрифікації».
Створення першого електромобіля буде, безсумнівно, значною подією для Volvo. Хоча не менш чудовою є пропозиція шведських автовиробників двох гібридних версій кожної моделі. Деякі автовиробники пропонують гібридну і гібридну, що підключається, версії моделі, але жоден з них не випускає дві гібридні версії кожної моделі автомобіля.
Чи буде підтримана клієнтами націленість компанії по електрифікації, покаже час.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас