На поточному тижні український уряд виділить як мінімум 18-19 млрд гривень на ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На поточному тижні український уряд виділить як мінімум 18-19 млрд гривень на ремонт доріг

Казна та Політика
936
На поточному тижні український уряд виділить як мінімум 18 млрд гривень на ремонт української дорожньої інфраструктури, заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Сьогодні ми наблизилися до вирішення питання масштабного поточного ремонту та будівництва українських доріг. Сконцентруємо близько 18-19 млрд гривень для того, щоб максимально вийти по всій Україні до цієї роботи “, – зазначив він у своєму відеозверненні, присвяченому роботі Кабміну в передсвяткову робочий тиждень.
Говорячи про часові рамки реалізації проекту, Гройсман вказав на те, що реалізація процедур займе ще кілька місяців, оскільки чимало часу було втрачено через політичну кризу.
Як повідомлялося раніше, Володимир Омелян, призначений міністром інфраструктури в новий уряд Володимира Гройсмана, висловив надію на створення дорожнього фонду, який буде акумулювати кошти на ремонт доріг.
Раніше міністр інфраструктури Андрій Пивоварський розповів, що для того, щоб за 10 років реанімувати все дороги державного значення в Україні, потрібно буде щорічно витрачати на їх ремонт і обслуговування 40-50 млрд грн. Ще 50 млрд доведеться витратити на дороги місцевого значення.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас