Київрада спростила процедуру отримання картки киянина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада спростила процедуру отримання картки киянина

Фінтех і Картки
871
Київська міська рада спростила отримання картки киянина. Відповідне рішення підтримали 107 депутатів, передає прес-служба Київради.
Передбачається, що для отримання картки киянина і відкриття соціального рахунку, громадянин, який має право на пільги, доплати і компенсації, подає заяву в банк-учасник проекту картка киянина, без ідентифікації пільгової категорії та активації соціального додатки.
Таким чином, киянам не потрібно буде подавати документи в управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій за місцем реєстрації або до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київради (КМДА).
Банк самостійно забезпечує передачу документів в управління соцзахисту і Департамент соцполітики. А вони в свою чергу будуть здійснювати ідентифікацію, реєстрацію та облік окремих категорій громадян, які мають право на пільги, доплати і компенсації.
У проект рішення було внесено зміну, яка виключає частину, де конкретизується перелік внутрішньо переміщених осіб, які мають право на отримання картки киянина, оскільки ця частина обмежувала перелік переселенців.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас