"Артемсіль" в 2016 р збільшить поставки солі в ЄС на 15%, планує відкрити там логістичний центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Артемсіль" в 2016 р збільшить поставки солі в ЄС на 15%, планує відкрити там логістичний центр

Аграрний ринок
213
Державне підприємство “Артемсіль” планує збільшити поставки своєї продукції в країни ЄС на 15% – до 425,3 тис. тонн, а також відкрити логістичні центри в Україні та ЄС.
“Ми плануємо відкрити логістичні центри в Україні та Європі. Це дозволить вирішити проблему доставки вантажів від виробника до споживача в найкоротші терміни, наблизить нашу продукцію до кінцевих споживачів, збільшить прибуток підприємства за рахунок відходу від посередників”, – йдеться в повідомленні на сайті держпідприємства.
Пілотний проект найближчим часом може бути реалізований в Києві. У березні 2016 року фахівці “Артемсолі” оглянули складські та виробничі приміщення для розміщення логістичного центру для перевалки, зберігання та відпуску солі на територіях, прилеглих до портів річки Дунай містах Галаце (Румунія) і Русе (Болгарія).
Наявність представництва на території ЄС дає можливість підприємству брати участь в європейських тендерних процедурах із закупівлі солі.
У 2015 році ДП “Артемсіль” поставило в ЄС 367,8 тис. тонн солі.
ДП “Артемсіль” – одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації кухонної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП “Артемсіль” знаходяться в Соледарі (Донецька обл.). Підприємство експортує продукцію в 22 країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас