Bitcoin-платежі стають безконтактними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitcoin-платежі стають безконтактними

Фінтех і Картки
305
Канадський стартап Shake представив тестову версію програми для Android, за допомогою якого користувачі зможуть здійснювати покупки за біткоіни шляхом одного дотику свого смартфона до безконтактного терміналу.
Таким чином, додаток Shake надасть користувачам криптовалют унікальну можливість здійснювати покупки за біткоіни зі свого смартфона в будь-якій торговельній точці, що приймає NFC-платежі. Додатково користувачі зможуть поповнювати цифровою валютою свої гаманці, отримають віртуальну карту Visa, за допомогою якої вони зможуть відстежувати транзакції в інтернеті, і пластикову карту, пов’язану з віртуальної. На даний момент система Shakepay недоступна для масового застосування, однак компанія збирає заявки від бажаючих протестувати додаток.
«Раді представити вам нову версію Shake під назвою Shake Alpha. Додаток Shake дозволяє всім користувачам телефонів на базі Android, обладнаних NFC, здійснювати покупки за принципом «Tap and pay» в будь-якому безконтактному терміналі, що приймає Visa », – повідомляється в блозі стартапу.
В середині квітня команда приступить до розробки версії продукту на базі iOS. Реєстрація в додатку є безкоштовною, комісійні за транзакції становлять 1% для внутрішнього обміну біткоіни на фіати і 3% для міжнародних транзакцій.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас