Huawei запускає NFC-платежі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запускає NFC-платежі

Фінтех і Картки
334
Китайський виробник смартфонів Huawei спільно з платіжною системою China UnionPay запускають сервіс мобільних NFC-платежів, плануючи скласти конкуренцію Apple і безлічі інших конкурентів на локальному ринку.
Після успішного завершення тестування, Huawei запускає свій платіжний сервіс в Китаї, дозволивши користувачам здійснювати безконтактні платежі в один дотик мобільного пристрою до терміналу. Підтверджувати операцію клієнти будуть шляхом натискання на кнопку зчитування відбитків пальців.
UnionPay також став партнером Apple при запуску його сервісу мобільних платежів Apple Pay в Китаї минулого місяця. А також компанія заявила про угоду з Samsung, який також незабаром запустить в країні свій платіжний сервіс.
Нагадаємо, раніше в цьому місяці вже з’являлася інформація про те, що Huawei планує запустити свій власний мобільний платіжний сервіс в Китаї. Тоді було озвучено дуже мало деталей про майбутній запуск, в тому числі повідомлялося про єдиному на той момент партнері Huawei – банку Bank of China.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас