Alibaba перенесе електронну комерцію в віртуальну реальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba перенесе електронну комерцію в віртуальну реальність

Фінтех і Картки
344
Гігант електронної комерції Alibaba запускає новий сервіс спеціально для просування обладнання і програмного забезпечення, пов’язаного з віртуальною реальністю, а також має намір приділяти особливу увагу контенту віртуальної реальності на існуючих платформах.
Ця заява послідувала за анонсованим компанією Sony випуском шолома віртуальної реальності і заявою Oculus про розробку 30 нових ігор для віртуальної реальності.
Нова програма носить назву GnomeMagic Lab, вона координуватиме свої дії з іншими гілками імперії Alibaba. Програма включає в себе створення маркетплейса для фізичних пристроїв віртуальної реальності, програмного забезпечення і 3D-моделей. У той же час, контент віртуальної реальності буде просуватися на медіа-каналах, що належать Alibaba, як то Youku Tudou.
За даними джерел, Alibaba покладає великі надії на віртуальну реальність в довгостроковій перспективі. Компанія планує створити найбільшу в світі галерею 3D-малюнків, що використовуються розробниками віртуальної реальності. Крім того, Alibaba хоче перенести свою імперію електронної комерції в світ віртуальної реальності. Наприклад, користувачі зможуть здійснювати покупки на П’ятій авеню в Нью-Йорку, сидячи у себе вдома в будь-якій країні.
Це більш довгострокові плани. А поки що гігант e-commerce прагне створити онлайн-маркетплейс для обладнання і програмного забезпечення, пов’язаного з віртуальною реальністю.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас