Польський банк впроваджує мобільні платежі на Windows 10 Mobile — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польський банк впроваджує мобільні платежі на Windows 10 Mobile

Фінтех і Картки
346
Клієнти польського банку Pekao можуть використовувати свої мобільні пристрої, що працюють на Windows 10 Mobile, для здійснення мобільних платежів.
Нова послуга заснована на хмарній технології Host Card Emulation (HCE), яка дозволяє здійснювати транзакції у всіх терміналах, що підтримують безконтактні платежі.
Компанія Microsoft ще в березні 2015 року заявила про те, що мобільна версія Windows 10 буде підтримувати HCE-платежі. Крім того, в листопаді було оголошено про підтримку технології NFC в нових телефонах Lumia.
«В принципі, мобільні платежі доступні для всіх пристроїв, що працюють на Windows 10, які мають модуль NFC», – заявили представники банку Pekao.
Вперше мобільний банківський додаток було запущено в 2013 році. Його основними трьома функціями є можливість здійснення платежів в офлайні і інтернеті (через QR-код), P2P-перекази, і зняття грошових коштів з банкоматів.
У грудні 2014 року банк Pekao додав підтримку HCE-платежів в Android KitKat і вище, і це дозволило користувачам здійснювати мобільні платежі в незалежності від операторів мобільного зв’язку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас