1 : 3 на користь сільгоспвиробників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

1 : 3 на користь сільгоспвиробників

Аграрний ринок
820
Економічна складова є основою любого бізнесу. В такій сфері діяльності, як сільське господарство необхідно тричі все прораховувати, щоб не спрацювати на збиток. Але, головна мета якраз полягає в отриманні прибутку. Та, щоб його отримати, потрібно провести стартові інвестиції. Це знає кожен. Проте, як з невеликими витратами гарантовано отримати прибавку до врожаю і, відповідно, фінансовий прибуток?
Розглянемо відповідь на це питання на прикладі ПАП «Дзвін» Тернопільської області. В минулому році цим господарством була застосована технологія вирощування озимої пшениці за допомогою стимуляторів росту рослин серії ВИМПЕЛ® та мікродобрив серії ОРАКУЛ®. Вони провели обробку посівного матеріалу і 2 обробки по вегетації в фазах початку виходу в трубку та прапорцевого листка.
В результаті були отримані наступні показники:
1 : 3 на користь сільгоспвиробників
  • З розрахунку середньої ціни товарного зерна – 3020 грн./т.
Погодьтеся, прибавка до врожаю у 6,4 ц/га чи 1933 грн. с 1 га справляє враження. При цьому сума витрат на препарати склала 634 грн., відповідно чистий прибуток вийшов 1299 грн. Іншими словами на кожну вкладену 1 грн. виходить 3 грн. прибутку.
Ефект навіть від однієї обробки можна оцінити візуально. На фото з ПОП «Колос» Хмельницької області, де озима пшениця була оброблена у фазу прапорцевого листка чітко видно різницю між обробленими та не обробленими рослинами.
1 : 3 на користь сільгоспвиробників
Та в цьому нема нічого дивного. За майже 20-ти річну історію свого існування міжнародна група компаній «ДОЛИНА», яка виробляє препарати серій ВИМПЕЛ® та ОРАКУЛ® зарекомендувала себе надійним партнером сільгоспвиробників не тільки України, а й інших країн Світу.
Саме партнерські відносини, є основою ведення бізнесу компанії. Вони дозволяють гарантувати кінцевий результат від застосування стимуляторів та мікродобрив. А кінцевий результат залишається незмінним – отримання якісної прибавки до врожаю та, відповідно, фінансового прибутку аграріїв.
Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній «ДОЛИНА» можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua
Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній «ДОЛИНА».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас