МЕРТ оголосило новий конкурс з відбору керівників "Укренерго", "Центренерго" і "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ оголосило новий конкурс з відбору керівників "Укренерго", "Центренерго" і "Укрпошти"

Казна та Політика
436
Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) України оголосило конкурси на заміщення посад керівників НЕК “Укренерго”, ПАТ “Центренерго”, ДП “Завод” Електроважмаш “і” Укрпошта “, повідомляється на сайті відомства.
“Конкурсний відбір буде проходити відповідно до нового порядку проведення відбору керівників особливо важливих для економіки України підприємств”, – говориться в повідомленні.
Документи від претендентів МЕРТ приймає до 15 березня включно.
Як повідомлялося, в січні Міненерговугілля скасував конкурси на заміщення керівників “Укренерго” і “Центренерго” в зв’язку з внесенням змін до порядку конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки.
З жовтня 2015 го т.в.о. директора “Укренерго” призначений перший заступник директора підприємства Всеволод Ковальчук, який змінив керівника НЕК Юрія Касича.
З вересня 2015 року в.о. генерального директора “Центренерго” призначений Олег Коземко замість Ігоря Балабанова.
“Укренерго” здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередач, а також централізовану диспетчеризацію роботи ОЕС. НЕК є державним підприємством, яке знаходиться в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
“Центренерго” експлуатує Вуглегірську, Зміївську і Трипільську ТЕС сумарною встановленою потужністю 7550 МВт. Державі належить 78,3% акцій “Центренерго”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас