ФінТех Подкаст 94. Олександр Карпов: Танці навколо PayPal мені нагадують шаманські танці з бубнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 94. Олександр Карпов: Танці навколо PayPal мені нагадують шаманські танці з бубнами

Фінтех і Картки
1549
У новому подкасті ведуча Юлія разом з директором Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем ЕМА Олександром Карповим підняли питання входу PayPal в Україну, розвитку і впровадження нових інноваційних продуктів від діючих міжнародних платіжних систем в країні – Visa & MasterCard, а також озвучили наскільки безготівковий розрахунок показав зростання в 2015 році.
Інформаційним приводом послужила довгоочікувана новина від правління Національного банку, яке затвердило постанову “Про внесення змін до положення про електронні гроші в Україні”. Відтепер фізичним особам надано право отримувати від нерезидентів електронні гроші, випущені емітентом-нерезидентом, з використанням міжнародних систем інтернет-розрахунків.
“За рік тема виросла. А чи потрібен PayPal Україні, чи потрібна Україна PayPal?”, – задається питанням Олександр Карпов.
Щодо того, як мастодонт серед міжнародних платіжних систем зможе вплинути на зростання економіки України прогнозувати досить важко. Безумовно, PayPal залишається елементом електронних послуг, одна з функцій, яка на ринку могла б бути, коли торгова площадка з’єднана з платіжною системою, електронним гаманцем.
Хронометраж: 1:13:16
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас