У Прінстоні випустили підручник з Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Прінстоні випустили підручник з Bitcoin

Фінтех і Картки
641
У Прінстонському університеті вийшов підручник, присвячений Bitcoin і принципам функціонування криптовалют. Онлайн-версія Princeton Bitcoin Textbook вже доступна для читання.
Книга надійде в друк влітку 2016. Публікацією займеться видавництво Прінстонського університету.
Підручник складено для студентів і випускників технічних вузів, розробників програмного забезпечення, а також любителів з базовими навичками програмування. За задумом авторів, книга повинна допомогти читачам зрозуміти, в чому ж все-таки полягає унікальність Bitcoin.
Також видання ознайомить з основними принципами функціонування електронної валюти, розповість, наскільки вона анонімна і безпечна, і допоможе приступити до власних розробок.
Підручник поділений на глави, кожна з яких завершується питаннями для роздумів. Також у книзі містяться завдання з програмування.
Передбачається, що, вивчивши Princeton Bitcoin Textbook, програміст володітиме достатніми знаннями, щоб самостійно створювати зав’язане на Bitcoin програмне забезпечення.
«Нам дуже подобається, якою вийшла книга: докладна, більше 300 сторінок, але при цьому написана людською мовою, яку легко читати», — зізнався у своєму блозі один з авторів Ервінд Нараянян.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас