У Мінфіні з'явився ревізор соцвиплат, який буде шукати "мертві душі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінфіні з'явився ревізор соцвиплат, який буде шукати "мертві душі"

Казна та Політика
1264
Банкір Андрій Рязанцев очолив управління верифікації та моніторингу виплат Міністерства фінансів України, повідомляється на сторінці міністерства в соціальній мережі Facebооk.
За інформацією Мінфіну, Рязанцев – фінансист з 20-річним стажем, очолював правління Idea Bank протягом 7 років, дворазовий володар звання «Банкір року», кандидат і майбутній доктор економічних наук Економічного університету у Вроцлаві.
«Бажаємо пану Андрію нових досягнень на посаді і успіхів в здійсненні міжнародних управлінських практик в процесі реформування країни», – наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, Міністерство фінансів України має намір провести аудит і верифікацію соціальних виплат і їх одержувачів для оптимізації системи соціального захисту та соціального забезпечення громадян.
За словами міністра фінансів Наталії Яресько, перевірка необхідна для виявлення зловживань, «мертвих душ» і невідповідностей критеріям отримання соціальної допомоги.
За оцінками Мінфіну, верифікація дозволить заощадити на витратах держбюджету 5 млрд грн, при цьому соціальна підтримка буде надаватися тільки тим особам, які реально її потребують, для чого міністерство планує перейти на систему адресних виплат соціальної допомоги.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас