Яценюку будемо пропонувати незручних міністрів, - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюку будемо пропонувати незручних міністрів, - Луценко

Казна та Політика
655
В оновлений склад уряду будемо пропонувати більш ефективних міністрів, і вони не будуть зручними для Прем’єра Арсенія Яценюка.
Про це заявив голова фракції БПП Юрій Луценко
“Прем’єр, як і кожен керівник, має спокусу підібрати слухняних міністрів. Але минулий рік показав: такі зручні і слухняні не дають результату. Результату не партіям, а реформам. Чим більше різних точок зору, тим краще і ефективніше буде рухатися справа. Ми будемо пропонувати в оновлений склад уряду більш ефективних міністрів, і вони не будуть зручними для Прем’єра “, – сказав Луценко.
Він нагадав, що 16 лютого в парламенті звітуватиме уряд. Цьому, як і передбачено процедурою, передуватиме передача урядом звіту комітетам ВР і народним депутатам. На комітетах буде обговорюватися цей документ за участю профільних міністрів.
“Згідно з Регламентом роботи парламенту, звіт уряду – це не просто виступ з трибуни Арсенія Яценюка, це всебічний попередній аналіз звіту, його оцінка комітетами Верховної Ради”, – уточнив Луценко.
Голова фракції БПП також зазначив, що паралельно буде йти процес спілкування між коаліцією і Прем’єром з приводу можливості формування нової команди з ним на чолі. При цьому згідно з Конституцією Прем’єру можна нав’язувати кандидатури – тільки пропонувати.
“Але саме тут і буде відповідь на питання результату звіту. Якщо Прем’єр готовий до оновлення Кабміну, до оновлення методів роботи Кабміну, до зміни спілкування між урядом і парламентом, – я впевнений, що звіт пройде спокійно”, – підкреслив Луценко.
За матеріалами:
Голос України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас