Українці все більш критично ставляться до нової поліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці все більш критично ставляться до нової поліції

Казна та Політика
4681
Все більше українців вважають, що поліція не може повністю реалізувати себе. Про це свідчать дані соціологічного дослідження TNS On-line Track, проведеного в грудні 2015 року, передає прес-служба компанії.
Згідно з даними дослідження, починаючи з жовтня 2015 р. зростає частка тих, хто вважає, що поліція – більш ефективна служба, але вона не може реалізуватися повністю (37%), а також частка тих, хто називає поліцію неефективною службою, з приходом якої ситуація не змінилася (20%).
“Сумарна кількість тих, хто оцінює діяльність поліції як ефективну, досить велика і становить 49%, тоді як чверть опитаних негативно оцінюють діяльність поліції. Також, значно знизилася кількість тих, хто нічого не знає про цю службу”, – йдеться повідомленні компанії.
Відповідно до опитування, є жителі Києва значно частіше оцінюють діяльність поліції як ефективну і вказують, що завдяки її діяльності порядку в місті стає більше (22%). Серед жителів Південного (48%) і Північного (49%) регіонів значуще більше тих, хто вважає поліцію ефективної службою, але такий, що не може реалізуватися повністю. Серед жителів Східного регіону значно більше тих, хто взагалі не знає про поліції (18%).
Соціологи відзначають, що основною перешкодою, яка заважає нової поліції працювати ефективно, на думку респондентів, є нездатність всіх громадян України працювати ефективно і без хабарів.
Опитування проводилося методом он-лайн опитування з 18.12.2015 – 24.12.2015. Географія дослідження – вся Україна (крім АРК), міське населення, чоловіки і жінки у віці 18-55 років. Вибірка 1000 респондентів, квотна за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас